Siirry sisältöön

Uusi Ravintola Kansis tuo ravintolatason lounaat osaksi Kansiksen arkea.

Tarjolla on paikan päällä valmistettuja lounasannoksia ja runsaasti vihreää. Tuoreus, kasvikset sekä kauniit lautasannokset tuovat arjen luksusta lounashetkiin.

Tulevan ravintolan toiminnasta vastaa Madeleine Ravintolat Oy, joka on Share Companyn ja Loisto Cateringin yhteisyritys. Nämä yritykset tunnetaan vahvasta catering-, tapahtuma-ja lounastarjonnasta. Lounastarjonnasta tuttuja brändejä edustavat Halo Food & Events ja The Pantry -ravintolat. Lisäbuustia toimintaan tuo yritysten omistajien pitkä kokemus. Ravintoloitsija Ilja Björs kertoo, että Kansis toimii asiakaslähtöisesti ruokatarjonnan, uudistettavien tilojen ja palvelun osalta. Toiveissa on avoin ja jatkuva vuoropuhelu niin lounastajien kuin vuokralaisyritysten edustajien kanssa.

– Nyt arvostetaan hyvää, korkeatasoista ruokaa, sillä moni on viettänyt aikaansa kotitoimistolla. Kansis vie sinut matkalle runsaiden makujen äärelle – sellaiselle, josta et halua palata, Ilja Björs toteaa.

Sesongit korostuvat tarjonnassa

Kaikessa Kansiksen tarjonnassa tavoitteena on hyvä ja raikas maku. Ruoka valmistetaan paikan päällä käsin, ja ruoka maistuu itse tehdyltä. Tuulahdus ravintolamaailmasta todentuu lounastajille runsaina makuina ja mausteisuutena.

Kansis etenee sesonkien mukaan. Annoksittain valmistaminen avaa mahdollisuuden erilaisten raaka-aineiden monipuoliseen käyttöön.

– Tuomme enemmän makumaailmaa yhteen lautasannokseen. Tarjonnassamme
korostuvat kasvisten voima, sillä haluamme rohkaista asiakkaitamme kokeilemaan uutta ja
löytämään terveellisimipä valintoja.

Nimensä mukaisesti – lautasannoksia

Ravintolan erikoisuus ovat käsityönä tehdyt lautasannokset, jotka nousevat avokeittiöstä. Lautastarjoilu on houkuttelevuutensa lisäksi kestävän kehityksen mukainen lounasratkaisu. Ruokahävikki jää pienemmäksi, kun lautaselle ei varmuuden vuoksi kerätä liikaa.

– Vaikka tarjoilemme valmiiksi koottuja lautasannoksia, lupaamme ettei kukaan jää nälkäiseksi. Meille saa – ja pitääkin esittää toiveita niin annoksen koon kuin maun suhteen.

Rennosti loungessa

Aulan loungessa on tarjolla kahvilatuotteita läpi työpäivän ja lounaalla asiakkaan toiveiden mukaisesti koottu salaattiannos. Viihtyisään loungeen houkutellaan myös iltapäivällä asiakkaita after workin merkeissä. Omistajilla on viiniagentuuri, jonka valikoimista löytyy sesonkiin sopiva juoma.

Kokoustarjoiluihin myös uusia raikkaita vaihtoehtoja

Vaikka suunnitelmia on paljon, toiminta täsmentyy vuoropuhelussa vuokralaisyritysten ja ruokailijoiden kanssa. Kokoustarjoilut ja asiakkaan tiloihin viedyt ruokaratkaisut ovat myös mietinnässä.

Yritys tarjoaa juhlatiloja ja catering-palveluita myös kiinteistön ulkopuolella mm. Kilta-Sali, Soutupaviljonki, Bodomin Kartano, Porvoon Taidetehdas.

– Olemme Kansiksen palveluntuottaja isolla peellä. Asiantuntemustamme on tuottaa asiakkaillemme sopivia ratkaisuja. Toivotamme jo nyt lämpimästi tervetulleeksi, tavataan vaikka lounaan äärellä!

Lisätiedot:
Madeleine Ravintolat Oy
Laura Krusius
laura.krusius@madeleine.fi
+358 400 14 22 73

Ota rohkeasti yhteyttä
ja pyydä esittely
Paras tapa kokea Kansis1
on paikan päällä!

    Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.