Siirry sisältöön

Parhaat palvelut saman katon alla

Vieraita on vastassa
aulapalvelun ammattilaiset

Sujuvalla ja ystävällisellä palvelulla on suuri merkitys paitsi onnistuneen ensivaikutelman luomisessa vierailijoille, myös merkittävä vaikutus talon oman henkilökunnan työviihtyvyyteen.

Neuvotteluhuonevaraukset, taksitilaukset ja monet muut arjen askareet hoituvat sujuvammin aulapalvelun avulla. Aulapalvelun kautta toimii saumaton yhteistyö muiden kiinteistön palveluntuottajien kanssa. Aulapalvelu on fyysinen vuokralaisen tuki monissa arjen asioissa. Aulapalvelu ilmoittaa puolestasi mahdollista tarpeista eteenpäin.

Tervetuloa uuteen
Ravintola Kansikseen!

Kaikessa Kansiksen tarjonnassa tavoitteena on hyvä ja raikas maku. Tuoreus, kasvikset sekä kauniit lautasannokset tuovat arjen luksusta lounashetkiin.

Meillä ruoka valmistetaan paikan päällä käsin, joten ruoka maistuu itse tehdyltä. Kansiksessa pääset nauttimaan runsaasta mausteisuudesta ja aidoista makuelämyksistä. Lounasajan erikoisuus on avokeittiössä käsityönä tehdyt lautasannokset.

Meiltä saat myös catering-palvelut kaikkiin yrityksesi tilaisuuksiin neuvottelu- ja edustustiloihin.

Yhteiset työskentely- ja neuvottelutilat

Tilamme tarjoavat joustavia, monipuolisia ja erikokoisia neuvottelutiloja käyttäjille moniin eri tarkoituksiin. Yhteiset neuvotteluhuoneet, auditorio ja työtilat sijaitsevat lähekkäin K1- ja aulakerroksissa.

Työskentelyalueella on rennompi loungemainen tunnelma. Täällä voit pallotella ideoita työporukassa tai vaihtaa hetkeksi oman työpisteesi maisemaa yhteiseen tilaan. Aulan loungessa on tarjolla kahvilatuotteita läpi työpäivän ja lounaalla salaattiannoksia. Viihtyisä lounge houkuttelee myös after workeille työpäivän jälkeen.

Neuvottelutilat sopivat virallisempiin kokouksiin. Tapaa asiakkaita kasvokkain tai etänä videoyhteydellä.

Sisäpihan terassi – kätketty helmi

Sisäpihalla on upea ravintolan terassi, jossa voit nauttia lounaan tai syksymmällä vaikka after work -juomia. Paikka on rauhallinen hengähdyshetki, kätketty helmi keskellä vilkkainta ydinkeskustaa.

Kuntoa ja hyvinvointia

Työpäivän lomassa hoidat helposti myös kuntoasi hyvin varustetussa kunto- ja treenisalissa kellarikerroksessa. Hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää myös työhyvinvoinnin kannalta.

Kuntosalista löytyy modernit, uudenkarheat monipuoliset laitteet. Treenata voi useilla eri cardio-laitteilla sekä painonnostoalueella.

Liikuntasalissa voi järjestää esimerkiksi yrityksen joogahetken. Salista löytyy myös jumppapalloja, -mattoja ja -nauhoja hyvinvointihetkiä tukemaan.

Kohteessa on sosiaalitilat, joissa suihkut, pukukaapit, WC-tilat ja kuivauskaappi. Tila palvelee myös kaikkia pyöräilijöitä, sillä täällä pääsee suihkun kautta töihin.

Nyt kelpaa edustaa

Extrapanostus vieraiden viihtyvyyteen kannattaa. Viihdyttekö rennosti saunaillassa? Nautitteko hulppeista näkymistä keskustan kattojen yllä? Meillä vieraasi viihtyvät varmasti.

Edustustiloissa on keittiö kokkaus mahdollisuuksineen ja tarjoiluastioineen sekä sauna- ja suihkutilat. Vilvoittelemaan pääsee terassille, josta voi ihailla maisemia Helsingin kattojen yllä. Edustustiloissa on myös rennompi loungemainen tila. 

Neuvottelutilat sopivat esimerkiksi hallituksen tai johdon kokouksiin.

Neuvottelutiloissa on hybridikokouksia varten modernit AV-laitteet. Edustus- ja kokoustarjoiluihin Kansis-ravintola loihtii uusia raikkaita vaihtoehtoja.

Edustustilat sujuvoittavat arkea ja tuovat siihen ripauksen luksusta. Nämä tilat haluamme varata vain vuokralaistemme käyttöön.

Pyöräparkki

Kansis1:ssä pyöräilijän elämä on tehty helpoksi. Autohallissa sisätiloissa on runkolukittavat pyörätelineet. Sisäpihalta on myös pyörätelineet katoksen alla.

Pyöräilijöiden käytettävissä ovat kellarikerroksen suihkutilat ja pukukaapit.

Autopaikat

Autohallista löytyy paikoitustilat autoille. Hallin sisäänajo on Kansakoulukujan puolelta. Porrashuoneesta pääsee sisäkautta Kampin P-CityForumin paikoitushalliin.

 

Suihkutilat

 

Vuokrattavat saunatilat ylimmässä kerroksessa

 

Pukuhuoneet

Yhteystiedot

Vapaiden tilojen vuokrauksesta vastaa:
Ylva Nybergh
Elo toimitilavuokraus
040 352 2003
toimitilat@elo.fi

Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä esittely

Paras tapa kokea Kansis1 on paikan päällä!

  Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Ota rohkeasti yhteyttä
  ja pyydä esittely
  Paras tapa kokea Kansis1
  on paikan päällä!

   Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.