Siirry sisältöön

642 m2

Modernia toiveiden mukaan muokattavaa toimitilaa

Saatavuus: Vapaa

Lataa PDF

Viidennen kerroksen monien mahdollisuuksien tila keskeisellä sijainnilla. Toimistotila muokataan käyttäjän tarpeita vastaavaksi nykyaikaiseksi toimistoksi.  Henkilökunnan kokoamista varten voidaan tilaan luoda upea loungekahvila-alue, jossa voi viettää aikaa yhdessä kollegoiden kanssa. Vuokrasopimukselle lisäksi yhdistettävissä yläpuolisesta kerroksesta oma n.77m2 tila, jossa takkahuone, saunaosasto ja terassi, – tilakokonaisuus erottaa tämän toimistokokonaisuuden muista kaltaisistaan.

Toimistotila on helppo räätälöidä tulevan käyttäjän tarpeisiin. Tilaan voidaan luoda rento ja viihtyisä loungetila henkilöstön kokoontumiseen – luvassa mukavia yhteisiä hetkiä. Tilaan voi toteuttaa työhuoneita, tiimityöalueita, mukavia vetäytymistiloja ja käytännöllisiä neuvottelutiloja – valitse fiiliksen mukaan. Toimitilaan on kaksi eri sisäänkäyntiä, mikä mahdollistaa esimerkiksi omat sisäänkäynnit vieraille ja henkilöstölle.

Viidennestä kerroksesta on huippunäkymät moneen suuntaan. Annantalon suuntaan on puiston tuomaa vihreää vehreyttä ja Kansakoulukadun suuntaan näkyy kaunista arkkitehtuuria. Sisäpihalle on myös rauhoittavat näkymät.

Jos yrityksenne kaipaa omia edustustiloja, tilakokonaisuuteen on liitettävissä ylemmän kerroksen omat sauna- ja takkatilat.

5
kerros
642
neliötä
~39
työpistettä
~12
hotdesk-paikkaa
4-5
WC-tilaa
1
keittiötila
2
sisään-käyntiä
Ota rohkeasti yhteyttä
ja pyydä esittely
Paras tapa kokea Kansis1
on paikan päällä!

    Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.