Siirry sisältöön

465 m2

Modernia toiveiden mukaan
muokattavaa toimitilaa

Saatavuus: Vapaa

Lataa PDF

Ylimmän toimistokerroksen monien mahdollisuuksien tila keskeisellä sijainnilla. Tila muokataan käyttäjän tarpeiden mukaisesti nykyaikaiseksi toimistoksi, jossa  tilaan saadaan luotua yhteisöllinen loungekeittiö, jossa henkilökunta voi viettää aikaa yhdessä.

Toimitila 5. kerroksessa on helppo räätälöidä moneen eri tarkoitukseen. Tilaan voidaan luoda rento ja viihtyisä lounge-tila henkilöstön kokoontumiseen – luvassa hyviä yhteisiä hetkiä. Tilaan voi toteuttaa mukavia vetäytymistiloja ja käytännöllisiä neuvottelutiloja – valitse fiiliksen mukaan.

Viidennestä kerroksesta on huippunäkymät moneen suuntaan. Annantalon suuntaan on puiston tuomaa vihreää vehreyttä ja Kansakoulukadun suuntaan näkyy kaunista arkkitehtuuria. Sisäpihan suuntaan on myös rauhoittavat urbaanit näkymät Kampin kattojen ylle.

Jos yrityksenne kaipaa omia edustustiloja, tilakokonaisuuteen on liitettävissä ylemmän kerroksen omat sauna- ja takkatilat.

5
kerros
465
neliötä
~32
työpistettä
6
hotdesk-paikkaa
2-3
WC-tilaa
1
keittiötila
1
sisään-käynti
Ota rohkeasti yhteyttä
ja pyydä esittely
Paras tapa kokea Kansis1
on paikan päällä!

    Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.